PINKMUSE limited edition

Nieuwe look van Pupa: PINKMUSE limited edition

Category : Microneedling

Pupa heeft een nieuwe look, namelijk de PINKMUSE limited edition. Met onder andere een prachtig oogschaduw pallet met vier gangbare kleuren en losse oogschaduwdoosjes in vier kleuren met elke keer weer een verrassend effect.

Daarnaast zit in deze PINKMUSE limited edition drie verschillende oogpotloden, namelijk zwart, bruin en naturel. Drie lipsticks met een gelstructuur die de lipvolume vergroot, drie mooie zachte lipgloss die NIET plakkerig zijn. Een unieke chubby lipbalm die de natuurlijke kleur van de lippen intenser maken. Twee prachtige cream highlighter kleuren voor een beetje meer kleur in het gezicht. En tot slot twee voorjaarstinten gelnagellak en een speelse top coat.

PINKMUSE limited edition

PINKMUSE limited edition

PINKMUSE limited edition

PINKMUSE limited edition

PINKMUSE limited edition PINKMUSE limited edition

PINKMUSE limited edition

PINKMUSE limited edition

 

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!

Liesbeth Kerkhoven

Uw huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met u het optimale uit uw huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws