Nieuwe mannenlijn Skeyndor is binnen!

Category : Nieuwe producten

Het is zover! Onze nieuwe mannenlijn Skeyndor is binnen! We delen graag met je welke producten uit de mannenlijn we in de salon hebben en welke heerlijke behandelingen er bij horen.

Nieuw merk voor de mannen

Skeyndor is een Spaans merk dat inmiddels al 62 jaar bestaat. Het werkt vooral om het eigen afweermechanisme te versterken en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dat we deze lijn nog niet eerder ontdekt hebben is ons nog steeds een raadsel. Al met al een goed alternatief voor de Homme Galland lijn die niet meer uitgegeven wordt.

Skeyndor mannenbehandelingen

Vanaf nu bieden we in deze mannenlijn twee geweldige behandelingen:

  • Hydraterende behandeling: voor als je huid droog en schraal aanvoelt en voor de vette huid.
  • Energizing behandeling: voor vermoeide huid, anti-stress werking en werkt anti-aging.

Mannenbehandeling
De behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, dieptereiniging, epileren waar nodig, aanbrengen van een speciaal serum, massage van het gezicht en de nek met daarbij een speciaal peel-off masker voor de mannenhuid. De duur van de behandeling is 75 minuten. Je boekt deze behandeling voor een prijs van €71,50.

Uiteraard is het ook mogelijk de basisbehandeling te kiezen, bestaande uit een reiniging, dieptereiniging, epileren waar nodig en een massage. De duur van de basisbehandeling is 55 minuten. Je boekt de basisbehandeling voor € 59,50.

Skeyndor producten

Daily detox face wash Daily detox face wash 
Drievoudig werkende reinigende mousse, die de huid diep reinigt en de balans restaureert door celvernieuwing te versnellen. Geeft de huid een stralend resultaat. Voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Energizing anti-age serum SkeyndorEnergizing anti-age serum
Ontwikkeld met diverse ingrediënten die bijdragen aan de verhoging van de energie in de huidcellen. Bevat SPF 10. Speciaal ontwikkeld om de huid opnieuw energie te geven en te revitaliseren. Voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Eyebags recovery gel skeyndorEyebags recovery gel
Verfrissende gel met actieve ingrediënten die tekenen van ouderdom en kussentjes onder de ogen doen verminderen. Laat de huid rond de ogen stralen. Voor alle huidtypen rond de ogen.

Redness preventing after shave skeyndorRedness preventing after shave
De aftershave bevat een combinatie van actieve ingrediënten die het heelproces doen versnellen, roodheid doen verminderen en onzuiverheden op de huid doen voorkomen. Extra-verfrissende balm, ontwikkeld om roodheid na het scheren tegen te gaan. Geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Shine control 24h aqua emulsion skeyndorShine control 24h aqua emulsion
De Shine control is gemaakt met langdurig hydraterende stoffen en heeft een talg-reducerende werking waardoor de huid minder glimt en de poriën worden verkleint. De gemengde en vette huiden worden mooi mat en stralend. Voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Heb je vragen over deze mannenlijn en/of wil je meer informatie over onze behandelingen? Neem even contact op via: 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

 

 

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws