Violet-Vaarwater

Nieuwe stagiaire schoonheidsspecialist bij Hem en Haar

Category : Microneedling

Graag stel ik mijn nieuwe stagiair voor, Violet Vaarwater. Ze studeert voor allround schoonheidsspecialist aan de Noorderpoort. Al van kinds af aan vindt ze niks leuker dan mensen mooi maken, met schoonheidsproducten te werken en met make-up.

Violet wil graag een goede schoonheidsspecialist worden en hoopt veel praktijkervaring op te kunnen doen in de salon. Ze wil graag haar liefde voor het vak meebrengen naar de salon.

Ik voel me helemaal thuis in de wereld van de schoonheidsspecialist.Violet Vaarwater

Ze was op zoek naar een stageplek en wilde niet zomaar ergens stage lopen. Ze is op zoek gegaan naar een salon die haar aansprak zowel wat kundigheid betreft als klantvriendelijkheid. De uitstraling van mij en de website sprak haar erg aan. Ze is dan ook erg blij dat ze in de salon stage mag lopen.

Violet heeft daarnaast veel plezier in alle praktijklessen en wil van elke dag iets moois maken. Ze geniet ervan als ze vooruit gaat in het vak en het maakt haar blij dat ze fijn contact heeft gehad met modellen en klanten die tevreden zijn met de behandeling die ze van haar hebben gekregen.

Violet is al gestart en zal tot juli elke vrijdag in de salon te vinden zijn.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!

Liesbeth Kerkhoven

Uw huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met u het optimale uit uw huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws