scheren zonder schrammen

Nooit meer last van irritaties na het scheren van uw baard

Category : Microneedling

U heeft het vast weleens meegemaakt, dat er na het scheren ‘schrammen en wondjes’ ontstaan op uw gezicht waar u last van heeft. Er zijn een paar eenvoudige trucs waardoor u dit niet meer overkomt!

De voorbereiding

De milde reinigingsgel nettoyant visage 900 moet u ter voorbereiding met ronddraaiende bewegingen aanbrengen op uw gezicht. Laat het even intrekken en spoel daarna goed af met water. Dit zorgt ervoor dat de baardharen zacht worden en dat de huid optimaal is voorbereid op het scheren.

Het scheren zelf

Droog of nat scheren kan allebei. Kies wat u zelf het fijnste vindt. De optimale volgorde is dat u eerst de wangen scheert, dan de hals, de bovenlip en dan de kin. Let erop bij het scheren dat u altijd scheert in de richting van de haargroei. Zo spaart u uw huid en voorkomt u ingegroeide baardharen.

Na het scheren

Tot slot heeft uw huid een goede verzorging nodig, bijvoorbeeld met FLUIDE HYDRATANT 902. Deze lichte creme verbetert de celvernieuwing en voorziet de huid intensief van vocht. Dit is dus ideaal om het haar te kalmeren en mooi zacht te maken.

Wilt u uw huid optimaal verzorgen? Dat kan met de producten van Homme Galand, die allemaal op elkaar zijn afgestemd. Klik hier om naar de webshop te gaan. U kunt het ook langskomen in de salon om een product mee te nemen. Ik adviseer u graag over welke producten het beste bij uw huidtype passen. De openingstijden van de salon kunt u hier vinden.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Uw huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met u het optimale uit uw huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws