Op naar Parijs voor nieuwe anti aging behandeling

Op naar Parijs voor nieuwe anti aging behandeling

Category : Microneedling

 

We bieden vanaf oktober een nieuwe anti aging behandeling met producten van Maria Galland. Om me hier goed op voor te bereiden ga ik in september naar Parijs om hiervoor een training te volgen. Ook zal ik het hoofdkantoor en de eerste salon die ooit door Maria Galland is geopend, bezoeken. Een reis waar ik erg naar uitkijk. Ik kom vast geïnspireerd en vol informatie terug!

De behandeling wordt vanaf oktober aangeboden in de salon. De producten die gaan komen vervangen de MG 250 crème en het MG 249 serum en ook de MG 91 crème. Deze producten worden helaas uit de collectie gehaald, maar er komt iets fantastisch voor terug met nog betere resultaten, is mij toegezegd. Hou de nieuwsbrief en social media kanalen dus zeker in de gaten!

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws