Liesbeth Kerkhoven Beautysalon Hem en Haar

Liesbeth Kerkhoven

LiesbethAl van kleins af aan wist ik wat ik wilde worden, voor mij bestond er maar één vak: HUIDSPECIALISTE! Ik ben altijd met crèmes en make-up bezig geweest. Op mijn derde heb ik mijn eerste dure tube foundation van mijn moeder leeg geknepen……gebiologeerd door wat eruit kwam. Op mijn zevende kreeg ik prachtig dressoir door mijn opa gemaakt, waar ik uren aan heb gezeten. Verder creëerde ik in alle potjes en pannetjes die ik had zelfgemaakte crèmes. Kortom het kon haast niet uitblijven dan dat ik dit vak moest gaan doen. Ik adem letterlijk het beroep en geniet elke dag dat ik het mag uitvoeren en in mijn eigen salon nog wel!

Ik wilde niet zomaar een schoonheidsspecialiste worden, maar een  professional in het vak. Tijdens mijn particuliere opleiding kreeg ik de bevestiging dat het vak ook daadwerkelijk op mijn lijf geschreven is. Ik won de Adry Hermans wisseltrofee voor beste leerling van het jaar. Dat was de start van mijn carriëre als ondernemend huidspecialiste. In 2017 heb ik meegedaan aan de verkiezing “Schoonheidsspecialiste van het jaar”. Hier ben ik uitgeroepen tot beste schoonheidsspecialiste van de provincie Groningen en was ik bij de top 3 van de vijf noordelijke provincies van Nederland.

De klant staat bij mij voorop! De tijd dat de klant bij mij is, is ook écht van hem of haar. Ik kan goed luisteren , waardoor er persoonlijke aandacht is en er een op maat gemaakte behandeling plaats vindt, want iedereen is uniek en elke huid is weer anders. Bovendien krijgt iedereen het beste thuisverzorgingsadvies met tips en trucs over bijvoorbeeld het gebruik van de producten. Mijn doel is dat elke klant de mooiste huid krijgt die hij/zij verdiend.

producten-beautysalon-hem-en-haar

Producten

behandelingen beautysalon hem en haar

Behandelingen

workshops beautysalon hem en haar

Workshops

Beautysalon Hem en Haar

Passie voor huidverbetering
Professioneel
Specialistisch
Ontspannend

 

 “Gezellig en ontspannend om bij Liesbeth in de stoel te liggen. Een momentje voor jezelf. Zelfs een IPL behandeling gaat pijnloos voorbij.” – Nienke Venema

KOC-erkend-leerbedrijf Beautysalon Hem en Haar is KOC erkend leerbedrijf en heeft daarmee de bevoegdheid om stagiaires (niveau 4) te begeleiden.


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox