bruidsmake-up-beautysalon-hem-en-haar

Op één van de meest speciale dagen in uw leven wilt u er graag perfect uit zien. Niet alleen qua kleding, maar ook uw make-up. Om op de dag tot het juiste resultaat te komen, wordt er eerst een proefmake-up gedaan. De specialiste zal samen met u voor de mooiste look voor de dag kiezen, die bij u past.

Om ervoor te zorgen dat uw huid er optimaal uit ziet, kunt u gebruik maken van het bruidsarrangement. Het arrangement start 2 maanden voor de bruiloft.

60 dagen voor uw trouwerij: Kennismaking & start behandeling
Onder het genot van een kop koffie/ thee en wat lekkers gaan we de planning doornemen en de wensen in kaart brengen. De huid wordt gereinigd en gepeeld met daarna een stoombad. Vervolgens worden oneffenheden verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd. Na de gezichtsmassage wordt een masker aangebracht. Aan het eind van de behandeling zal een dagverzorging worden aangebracht en wordt er een verzorgingsadvies meegegeven.

30 dagen voor uw trouwerij: Manicurebehandeling en proefmake-up
De nagels worden gevijld en na de handmassage, polijsten we de nagels. Tevens doen we op deze dag de proefmake-up. De specialiste zal samen met u voor de mooiste look voor de dag kiezen.

7 dagen voor uw trouwerij: Gezichtsbehandeling & wenkbrauwen
In de week voor uw trouwerij krijgt u nogmaals een gezichtsbehandeling. Dit is een behandeling waarbij je huid een super impuls krijgt om te stralen. In deze behandeling worden ook de wenkbrauwen in model gebracht.

De dag:
Naar wens kunnen de nagels gelakt of gepolijst worden. Daarna wordt de bruidsmake-up aangebracht. Als afsluiting ontvangt u een cadeaubon die u kunt inleveren na de wittebroodsweken. Het bruidsarrangement staat voor de perfecte voorbereiding voor de mooiste dag uit uw leven.

Prijzen
Proef-en bruidsmake-up  € 45,00
Bruidsarrangement     € 225,00 (start twee maand voor de bruiloft)

In overleg kan er aan het arrangement iets worden toegevoegd of veranderd.

Vragen en/of advies
Heeft u vragen over de behandelingen en/of wilt u advies welke behandeling u het beste kunt kiezen? Neem vrijblijvend contact op via 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Afspraak maken
Weet u welke behandeling u graag zou willen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak m.b.v. onze online agenda (rechts in beeld).


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws