manicure-Beautysalon-Hem-en-haar

De manicurebehandeling is gericht op het verbeteren en mooi maken van de natuurlijke nagel. Met een zachte vijl worden de nagels in model gebracht en aangepast aan de handvorm. Eventuele velletjes of haakjes worden verwijderd.

Handmasker of Parrafinebad
Na de massage kan er een handmasker van Maria Galland of een paraffinebad aan de behandeling toegevoegd worden. Bij het handmasker wordt onder andere een zeer voedend vitamineconcentraat aangebracht. Het paraffine bad is warm en kan op die manier de handcrème diep in de handhuid sluizen. Deze is tevens heerlijk voor dames of heren met koude handen, of gevoelige gewrichten.

Prijzen
Manicure (inclusief lakken of polijsten)    € 35,00
Paraffine handpakking             € 29,50
Maria Galland handpakking                           € 27,50

Vragen en/of advies
Heeft u vragen over de behandelingen en/of wilt u advies welke behandeling u het beste kunt kiezen? Neem vrijblijvend contact op via 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Afspraak maken
Weet u welke behandeling u graag zou willen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak m.b.v. onze online agenda (rechts in beeld).


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws