Mannenbehandeling

Skeyndor MEN

Basisbehandeling:
in deze behandeling wordt de huid gereinigd, gevolgd door het verwijderen van mee-eters of gerstekorrels, worden de wenkbrauwen waar nodig bijgewerkt en wordt er een schouder-nek-gezichtsmassage gegeven met een crème masker. De huid wordt verzorgd met passende crèmes.

Energizing treatment:
in deze behandeling wordt de huid gereinigd en een intensieve scrub gedaan. Gevolgd door het verwijderen van mee-eters of gerstekorrels, worden de wenkbrauwen waar nodig bijgewerkt en wordt er een serum aangebracht die weer energie aan de huid geeft. Dan wordt er een schouder-nek-gezichtsmassage gegeven met daarna een speciaal masker die de vermoeide huid een frisse uitstraling geeft. De huid wordt verzorgd met passende crèmes.

Hydrating treatment:
in deze behandeling wordt de huid gereinigd en een intensieve scrub gedaan. Gevolgd door het verwijderen van mee-eters of gerstekorrels, worden de wenkbrauwen waar nodig bijgewerkt en wordt er een serum aangebracht die de huid intensief hydrateert. Dan wordt er een schouder-nek-gezichtsmassage gegeven met daarna een speciaal masker die de droge en geïrriteerde huid direct kalmeert en voedt, waardoor de huid weer comfortabel aanvoelt. De huid wordt verzorgd met passende crèmes.

Prijzen
Basisbehandeling (60 minuten) € 66,50
Energizing treatment: (75 minuten) € 75,00
Hydrating treatment: (75 minuten) € 75,00


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws