Steelwratjes verwijderen

Met behulp van infrarood en trilbewegingen worden klachten als spier-, rug- en hoofdpijn verholpen.

Het Medisch massagematras is een matras met op drie verschillende plaatsen infrarood lampen. Infrarood is een lichtvorm die heel diep in spieren dringt en daar een aangename warmte afgeeft, waardoor spieren weer soepel worden, omdat de afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor kan spierpijn, kramp, verkrampingen en vermoeidheid snel en effectief behandeld worden.

Doordat het massage matras ook nog eens lichte trilbewegingen maakt, geeft dat een zeer ontspannen gevoel. Het matras is een gecertificeerd medisch product! Deze behandeling kan aan iedereen worden aangepast. Daarom ideaal voor het behandelen van rugklachten, hoofdpijnklachten, schouder nekklachten, algehele vermoeidheid, stressklachten of spierpijn na sporten of in de tuin werken. Maar ook bij artrose, reuma en osteoporose.
Het matras is wereldwijd bekend en zeer recent nog bij RTL4 onder de aandacht gebracht.

Het matras kan als losstaande behandeling worden gedaan. De duur is 15 minuten, daarna is het te adviseren om nog even een 5 minuten te blijven liggen om het lijf weer tot rust te laten komen. Tevens kan het matras bij elke behandeling worden ingezet, b.v. bij een gezichtsbehandeling. Terwijl het masker dan zijn werk doet, doet het matras ook zijn werk.

Prijzen
Massagematras 1x:  € 18,50
Knipkaart 6x:             € 90,00 (incl. 1 behandeling gratis + € 2,50 korting)

Vragen en/of advies
Heeft u vragen over de behandelingen en/of wilt u advies welke behandeling u het beste kunt kiezen? Neem vrijblijvend contact op via 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Afspraak maken
Weet u welke behandeling u graag zou willen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak m.b.v. onze online agenda (rechts in beeld).


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws