Mesotherapie is een behandeling, waarbij door middel van kleine prikjes hyaluronzuur in de middelste huidlaag wordt ingebracht. Hyaluronzuur is een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding in de huid. Hierdoor verbeteren stofwisselingsprocessen, waardoor verouderingsverschijnselen, als fijne rimpels en een droge en ruwe huid, worden aangepakt, de onderste huidlagen worden weer egaal en verkrijgen nieuwe veerkracht en elasticiteit. Tevens worden de schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht aangepakt.

De techniek werd oorspronkelijk ontwikkeld en onderzocht door de Franse arts Michel Pistor (1924-2003). Tegenwoordig wordt mesotherapie vooral gebruikt voor de behandeling van huidveroudering. Lichte roodheid en gevoeligheid kan ontstaan na (elke) behandeling maar dit verdwijnt in de meeste gevallen al na 30 min. tot 3 uur na de behandeling.
De behandeling komt het beste tot zijn recht als hij meerdere keren wordt herhaald, maar na de eerste keer zie je al heel mooi resultaat.

Prijs
Mesotherapie (45 minuten): € 79,50


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws