visagie-Beautysalon-Hem-en-haar

De make-up waarmee in Beautysalon Hem en Haar wordt gewerkt is van Pupa. Pupa is het Italiaanse make-up merk. De schoonheid van Pupa is voor iedereen bereikbaar. Het biedt een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. De oogschaduw, lipstick, gloss, nagellak, mascara, foundation en poeders zijn gemaakt van hoge kwaliteit primaire bestanddelen die een comfortabel, levendig en long-lasting resultaat geven. Pupa make-up wordt gekenmerkt door met de mode mee te gaan. Zo zijn er voorjaars-, zomer-, herfstcollecties met steeds een vernieuwend element.

Dag- en avondmake-up
U kunt kiezen tussen dagmake-up en avondmake-up. De dagmake-up is zachter en haalt subtiel de mooiste elementen in uw gezicht naar voren. De avondmake-up is zwaarder aangezet, bedoeld voor een feestje; meer kleur in oogschaduw, blush en lipstick. Hierbij kunt u denken aan smokey eyes.

Bruidsmake-up
Naast de dagmake-up en avondmake-up kunt u voor bruidsmake-up terecht bij Beautysalon Hem en Haar. Om op de dag tot het juiste resultaat te komen, wordt er eerst een proefmake-up gedaan. De specialiste zal samen met u voor de mooiste look voor de dag kiezen.

Prijs
Dagmake-up     € 25,00
Avondmake-up € 25,00

Vragen en/of advies
Heeft u vragen over de behandelingen en/of wilt u advies welke behandeling u het beste kunt kiezen? Neem vrijblijvend contact op via 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Afspraak maken
Weet u welke behandeling u graag zou willen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak m.b.v. onze online agenda (rechts in beeld).


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws