permanente make up

Permanente make-up op een natuurlijke manier

Category : Microneedling

Inmiddels al heel wat klanten mogen verblijden met een mooie eye-liner of wenkbrauwen. Het is voor mij leuk om te doen, vooral als ik zie hoe blij iedereen er van wordt. Er komen nog veel vragen binnen rondom permanente make-up. Veel mensen hebben er wel oren naar, maar vinden het spannend om de stap te zetten.

Volume brengen in wenkbrauwen of wimpers

Permanente make-up is een methode om voor langere tijd volume te brengen in de wenkbrauwen of wimpers. Dit kan op verschillende manieren, waarbij we samen kiezen voor de methode die het mooiste resultaat geeft. Ik merk dat veel klanten het erg spannend vinden, logisch, maar vaak omdat men bang is dat het van die hele dikke zwarte wenkbrauwen gaan worden, die tegenwoordig “in” lijken te zijn. Ik ben iemand die zelf van een natuurlijke look houdt en dat ook bij de permanente make-up behandeling doorvoer.

Bijwerken wenkbrauwen en wimpers

Omdat je met permanente make-up maar 0,3 tot 0,8 mm de huid in gaat, is het permanente karakter van dien aard dat het nooit helemaal weg gaat, maar zeer zeker vervaagd. Om het resultaat mooi te houden, geldt voor de wenkbrauwen dat je ze na 1à 2 jaar bij laat werken. De eyeliner blijft in vele gevallen wat langer mooi. Dit heeft te maken met de natuurlijke celdeling van de huid.

Preview: hoe ziet het eruit als ik dat zou hebben?

Om te kijken of permanente make-up ook iets voor jou is, kan ik je met gewone make-up laten zien hoe het resultaat bij jou wordt.  Mocht je nog meer willen weten, neem dan even contact met mij op. Ik beantwoord graag al je vragen.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan! Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.
Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws