De redenen voor het aanbrengen van permanente make-up kunnen verschillend zijn. Het kan de ideale oplossing zijn omdat u moeite heeft met opmaken, niet gezegend bent met een mooie volle wenkbrauw of na chemotherapie. Het geeft een subtiele verandering in uw gezicht, maar maakt toch een wereld van verschil in uw expressie.

Permanente makeup Groningen Haren 3Als u permanente make-up hebt, staat u elke ochtend op met wenkbrauwen, eyeliner en/of lipliner. U hoeft het zelf niet meer te zetten. Tijdens de behandeling worden pigmenten in de huid gebracht waardoor u altijd ‘opgemaakt’ bent. Ook als u gaat zwemmen of gaat sporten blijft het zitten. Het blijft zo’n 2 tot 6 jaar zitten. Hoe lang het precies zal zijn, hangt ook af van het soort behandeling en hoe u ermee omgaat. Komt u bijvoorbeeld veel in de zon, dan zal het pigment eerder oplichten.

Permanente make-up kan voor verschillende situaties een oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan mensen die in een kuur zitten en daardoor geen haar meer hebben of bij wie – na het ondergaan van chemotherapie – het haar niet meer terug komt. Of als u weinig wenkbrauw en/of kleur aan uw wenkbrauwen hebt. Ook gemak – bijvoorbeeld weinig tijd hebben –  kan een goede reden zijn. Zo kiezen veel tienermeiden voor het laten zetten van een eyeliner. Mensen met smalle lippen, vage contourlijnen of geen strakke liplijn hebben kiezen bijvoorbeeld eerder voor een lipliner. Bent u allergisch voor make-up? Dan is permanente make-up een super alternatief.

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken zoals haistrokes. Het effect van hairstrokes is fijne, natuurlijke haartjes en is daarom ideaal om dunne, te korte wenkbrauwen te perfectioneren. Ook bij wenkbrauwen die helemaal weg zijn, is het door deze techniek een mooie nieuwe wenkbrauw te creëren.

Een nieuwe behandeling bestaat uit 2 tot 3 behandelingen, om het beste resultaat en en langste plezier er van te hebben. Tussen elke behandeling zit een periode van 4-6 weken. Het advies is om na 1 – 1,5 jaar een nabehandeling te ondergaan.

Prijzen:
Wenkbrauwen                    € 295,00
Eyeliner boven en onder     € 275,00
Eyeliner boven                                  € 195,00
Eyeliner onder                                  € 149,00

De prijzen zijn inclusief 1 nabehandeling.
Indien nodig bij de werkbrauwbehandeling 2 nabehandelingen.

Bijwerken (na 1,5/2 jaar):

Wenkbrauwen                    € 150,00
Eyeliner boven en onder     € 125,00
Eyeliner boven of onder                  € 100,00

Permanente make-up voor mij? No way dacht ik.  De keren dat ik bij de schoonheidsspecialist ben geweest in mijn leven -ben nu 53- zijn op één hand te tellen. Ook maak ik mij niet dagelijks op. Mijn wenkbrauwen zijn mijn hele leven al amper zichtbaar en ondertussen zit er nauwelijks meer haar. De laatste twee jaar merkte ik bij elke confrontatie in een etalageruit of spiegel, dat ik het jammer vond dat ik ’s morgens niet de moeite had genomen om mijn wenkbrauwen te tekenen. Dus elke dag in ieder geval die wenkbrauwen zichtbaar maken, werd een nieuwe afspraak met mijzelf.  Een jaar lang nagedacht doe ik het wel of doe ik het niet….het is immers amper werk om ’s morgens een wenkbrauwtje te maken Nu heb ik ze! Het verrast mij hoe blij ik mij elke dag voel als ik in de spiegel kijk! Nooit gedacht dat ik zo blij kon zijn met een paar getatoeëerde wenkbrauwen! – Inge Hendriks

Wij werken volgens de hygiëneregels van de GGD.


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws