Beautysalon Hem en Haar Groningen

PMU Permanente Make-Up

Category : Microneedling

Begin maart heb ik een masterclass gevolgd voor permanente make-up van de wenkbrauwen. Ik heb hier een nieuwe techniek bijgeleerd; de powder brow of schaduwtechniek genoemd.
Dit is echt een mooie aanvulling op de hairstroke techniek die ik al deed. De powder brow, is een techniek die de wenkbrauw een schaduwachtige opvulling geeft. Je kunt dat vergelijken met het inkleuren van je wenkbrauw met een wenkbrauwpotlood of poeder.
Het leuke is om de twee technieken samen te voegen, waardoor je hele mooie natuurlijke wenkbrauwen creëert. Ik streef er ook altijd naar om zo natuurlijk mogelijk te werken. De kleur, de vorm en de techniek wordt aangepast aan wat het beste bij iemand staat.


Met deze techniek kun je de vorm van de wenkbrauwen aanpassen/ gelijk trekken. Soms zit er licht hoogte verschil of verschil in breedte. Dat is met de ombre techniek te corrigeren.

Mocht je nu twijfelen of permanente make-up ook wat voor jou is, of andere vragen over de permanente make-up hebben. Laat het me even weten, dan gaan we samen kijken wat het mooiste resultaat zal geven. 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws