Gratis behandeling Maria Galland

Probleemhuid? Gratis behandeling Maria Galland!

Category : Microneedling

Heb je een probleemhuid en heb je van alles al geprobeerd? Van verschillende verzorgingsproducten tot aan dermatoloog en bent u er eigenlijk moe van?  Waag een (gratis) gokje en  onthul de schoonheid van uw huid. 

Probleemhuid

Maria Galland heeft een nieuwe productlijn welke speciaal ontwikkeld is voor de probleemhuid. Herkent u uw huid in één van de volgende omschrijvingen?

  • onzuivere, vette huid en acne;
  • geïrriteerde huid met roodheden en symptomen van couperose;
  • onregelmatige teint, verkleuren en pigmentplekken;
  • droge ruwe huid met roodheden.

Gratis proefsetprobleemhuid Maria Galland proefset

Ter introductie van deze nieuwe lijn geven we gratis proefsetjes weg; af te halen aan de Molenweg 2 in Haren. U kunt zich tevens laten adviseren over de producten en behandeling. Als u langskomt kunnen we direct kijken of uw huid in aanmerking komt voor de (gratis) behandeling. Wanneer uw niet in aanmerking komt, kunnen we u adviseren over alternatieve behandelingen die wel goed bij uw huidtype passen.

Gratis behandeling

Blijkt u werkelijk een probleemhuid te hebben en komt u in aanmerking voor een behandeling dan kunt u kans maken op een gratis behandeling t.w.v. € 71,50! We noteren uw gegevens en loten een winnaar uit. Wanneer u als winnaar uit de bus komt, nemen we contact met u op om u een afspraak te maken.

 

Let op: actie geldig zolang de voorraad strekt.


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws