Beauty Award 2017 Groningen Stem je mee

Publieksprijs Beauty Award – ik heb jullie hulp nodig!

Category : Microneedling

In december heb ik te horen gekregen dat ik genomineerd ben voor schoonheidsspecialist van het jaar 2017. Beautysalon Hem en Haar is de enige beautysalon in Groningen en Drenthe die hiervoor is genomineerd. De stembus voor de publieksprijs is geopend. Stem je mee?

Voor de categorie Noord-Nederland zijn er in totaal 3 genomineerden (zie hieronder). Onder Noord-Nederland vallen de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijsel en Gelderland. Genomineerden schoonheidsspecialist van het jaar 2017 (Noord-Nederland) zijn:

  • Beautysalon Hem en Haar – Liesbeth Kerkhoven – Haren
  • Beautysalon Marijke – Marijke Dikkerboom – Hurdegaryp
  • Éclairé – Patricia Nolten – Arnhem

Onafhankelijke wedstrijd
De Beauty award is een onafhankelijke wedstrijd, georganiseerd door vak magazine KOSMETIEK en Beauty Trade Professionals (BTP). Het doel is om de schoonheidsbranche in Nederland verder te upgraden. Naast het professionele vakmanschap is de zakelijke en commerciële kant van het vak erg belangrijk.

Publieksprijs
Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs. Daarvoor kan vanaf vandaag gestemd worden, tot 1 maart 2017. Per IP-adres is het mogelijk om één keer te stemmen. Dus stem gerust op je eigen adres, bij vriendinnen, op het werk en ga zo maar door ;-). Vraag ook gerust je vriendinnen om even te stemmen. Alle beetjes helpen.

Stemmen via internet
Stemmen kan via www.beauty-award.nl. Klik op de link, klik op “Stem op publieksprijs”, selecteer mijn naam en dan heb je op me gestemd. Alvast super bedankt! Vanaf vandaag is de stembox geopend. Stemmen kan tot 1 maart. Dus zorg dat je deze maand je stem nog even laat horen :-). Bekijk de instructievideo voor meer informatie:

Stemmen per SMS
Ook is het mogelijk om via een SMS een stem uit te brengen. Een stem kost € 0,80 per ontvangen SMS voor de SMS’er. Je kunt zo vaak je stem uitbrengen via een SMS als je wilt. Stemmen voor mij per SMS doe je als volgt: SMS BA<spatie>5 naar 4004.

Dus BA  5 naar 4004.

Bedankt
Ik wil iedereen graag bedanken voor de steun tijdens deze wedstrijd. En nu, afwachten. Spannend! Dit nieuwsbericht delen, mag natuurlijk altijd!

Heb je gestemd? Laat het even weten in een reactie hieronder :-).

 


4 Comments

Emmely

3 februari 2017 at 11:04 am

Ik heb gestemd!

Désirée

6 februari 2017 at 4:49 pm

Ik ook 🙂

Mirjam

9 februari 2017 at 10:41 am

3 keer gestemd 😉

Nynke

9 februari 2017 at 1:29 pm

Heel veel succes en ik heb gestemd.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws