Pupa Sport addicted

Pupa komt met sportlijn make-up: Sport Addicted

Category : Nieuwe producten

Groots nieuws! Pupa komt met een sportlijn make-up. Ideaal voor tijdens sporten, vakantie en meer. Vanaf deze maand bij ons in de salon verkrijgbaar.

Ben je een Sport Addicted?

Ben jij verslaafd aan sporten? Pupa komt met dé oplossing en lanceert deze maand een  grote lijn aan Sport Addicted producten. De nieuwe make-up-lijn Sport Addicted is ideaal voor sportieve mensen. Maar ook voor mensen die op de fiets stappen en zich op het werk pas opmaken i.v.m. tranen de ogen en zwetende voorhoofden. In de derde week van deze maand komt het binnen.

Make-up voor sportieve activiteiten

PUPA_SPORT_ADDICTED_prodotti

Pupa lanceert een exclusieve make-up-lijn voor dames die tijdens het sporten lekker make-up willen dragen zonder dat het uitloopt, afgeeft en noem het maar op. De producten zijn zweet- en waterbestendig, voor gezicht, ogen en lippen. Perfect voor een natuurlijke look én het blijft super zitten…zelfs wanneer het zweet letterlijk op het voorhoofd staat. De producten zijn perfect voor tijdens en na een sportieve activiteit en herstellen de vermoeide huid.

Net zo nieuwsgierig als ons? Kom in de derde week van juli langs en probeer deze exclusieve lijn als een van de eerste uit. 

Pupa Sport Addicted collection- 2 Pupa Sport Addicted collection- 2 Pupa Sport Addicted collection- 2 Pupa Sport Addicted collection- 2 Pupa Sport Addicted collection- 2

 

 

 

 

 

 

 

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

 

 

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws