liesbeth-salon-haren-beauty-award-2017

Schoonheidsspecialist van het jaar 2017

NIEUWS

02-02-2017 Publieksprijs Beauty Award; ik heb jullie hulp nodig!
17-01-2017 Filmopnames voor Beauty Award
02-01-2107 Genomineerd voor de Beauty Award 2017

————————————————————————————–

Na meerdere duwtjes uit verschillende hoeken, heb ik vandaag de stap genomen! Ik heb me aangemeld voor de verkiezing Schoonheidsspecialist van het jaar! Spannend!

Reden aanmelding
Ik vind dat het vak schoonheidsspecialiste als professioneel vak gezien moet worden, dat behoort tot mijn missie. Dat is waarom ik me aangemeld heb voor de verkiezing. Gesteund door de merken waar ik mee werk en vele enthousiaste klanten, ga ik er voor!

Vervolg wedstrijd
Op 10 oktober sluit in de inschrijving en begin december hoor ik of ik bij de genomineerde zit. Mocht ik genomineerd worden dan volgt er een ronde met een beoordeling van een vakjury én daarnaast wordt er een publieksprijs uitgereikt, waar jullie op mee kunnen stemmen.

Referenties
Het zou heel fijn zijn als jullie me willen steunen in deze wedstrijd, door op Facebook een review achter te laten waarin je aangeeft waarom je graag bij mij in de salon komt. Geen Facebook? Laat dan een reactie achter onder aan dit bericht. Alvast bedankt!

Liesbeth Kerkhoven Beautysalon Hem en Haar Haren“Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor de werking van de huid en hoe je het beste daarin naar boven kunt halen. Een stralende teint, het verminderen van huidproblemen en de glimlach van mijn klanten, dat is waar ik het voor ik doe.” – Liesbeth Kerkhoven

Schoonheidsspecialist van het jaar 2017
Beauty Award is een onafhankelijke wedstrijd georganiseerd door vakmagazine KOSMETIEK en Beauty Trade Professionals (BTP). Het doel is om de schoonheidsbranche in Nederland verder te upgraden. Naast het professionele vakmanschap is de zakelijke en commerciële kant van het vak erg belangrijk.

Terugblik Beauty Award 2016

Ik kom graag bij Liesbeth  in de salon omdat….

 


26 Comments

Desiree Boerema

1 augustus 2016 at 3:43 pm

Wil je graag goed voor je huid zorgen en/of je huid verbeteren? Dan moet je naar Liesbeth gaan. Los van het feit dat ze een heel fijn persoon is, heeft ze veel kennis in huis m.b.t. huidverbetering. Elke keer na een behandeling voelt mijn huid zo fijn aan en ziet mijn huid er zichtbaar beter uit. Ik voel bij Liesbeth heel veel liefde voor haar vak. Zoals ik vol mogelijkheden kijk naar de optimalisatiemogelijkheden voor sociale media profielen, zo kijkt zij naar gezichten. De passie straalt er gewoon van af. Wil je een fijne gezichtsbehandeling en/of heb je een probleemhuid waarvan je niet meer weet wat je ermee aan moet? Ga dan echt even langs Liesbeth.

Geertje Jansen

4 augustus 2016 at 2:38 pm

Goede huidverzorging en heerlijk ontspannend bij Liesbeth.
Prettig om door Liesbeth geholpen te worden.
Verder is Liesbeth een persoon die zich steeds weer laat bijscholen en dus goede kennis van zaken heeft zoals het hoort als je een bedrijf voert.

Tuinman

3 september 2016 at 1:44 pm

De gastvrijheid en professionaliteit van Liesbeth zijn geweldig. Adviezen voor mijn huidverzorging/verbetering zijn afgestemd op mijn huid maar ook op mijn persoonlijk leven (druk). Daarnaast is ze een goed ondernemer die regelmatig innoveert. Zowel zijzelf, als haar salon en haar website stralen in hoge mate haar professionaliteit uit. Kortom, top!

Karin

19 september 2016 at 4:32 pm

Ik kom graag bij Liesbeth omdat ze
a. Een pro is die haar vak verstaat, ik kom met een stralende huid uit haar salon omdat ze precies weet wat ik nodig heb
b. Het altijd gezellig en ontspannend is. Ik maak Liesbeth altijd vrolijk, vol humor en hartelijk mee. En dat is altijd authentiek.
C. Ze producten verkoopt die echt werken. Ze heeft verstand van haar producten en verdiept zich goed in wat wel en niet werkt voor mijn huid. Leuk om te zien hoe enthousiast ze is wanneer ik aan haar laat weten hoe een product aanslaat. Of verder met me mee denkt als ik een vraag heb.
D. De salon van Liesbeth laagdrempelig en toegankelijk is. Het ziet er luxe en ontspannend uit, maar er hangt nooit een elitair sfeertje, iets waar ik vaak op afknap bij salons.

ingrid vos

21 september 2016 at 6:41 pm

Ingrid vos ik kom graag bij liesbeth omdat het heerlijk ontspannend is ik er altijd met een goed gevoel vandaan kom . Ze heeft goede producten en goed advies !

Rineke Tjepkema

21 september 2016 at 8:29 pm

Ik kom graag bij Liesbeth omdat zij rekening met je houdt. Ze voelt aan dat je prettig vindt. Ze smeert geen producten aan maar adviseert op een professionele manier. Mijn onrustige huid krijgt rust door de behandeling en de goede werking van de producten die Liesbeth gebruikt. Al met al het is een feestje om naar de salon te gaan.

Jeannette

29 september 2016 at 9:30 pm

Liesbeth is bijzonder terzake kundig en een uiterst plezierig persoon. Zij weet waar ze het over heeft, laat zich geregeld bijscholen, geeft goede adviezen en helpt mij mijn huid optimaal te verzorgen. Ze is oprecht geïnteresseerd in haar klant; ik ben dan ook super blij met Haar!

Marjan

30 september 2016 at 8:24 am

Ik kom graag bij Liesbeth vanwege de prettige sfeer en de persoonlijke benadering. Ze gebruikt heerlijke producten die ze wel benoemt, maar niet aan je opdringt om te kopen. Ik voelde me de eerste keer direct thuis bij haar in de salon en ben sindsdien altijd blijven komen.

Lisenka

30 september 2016 at 9:16 am

Ik kom al jaren bij Liesbeth en kijk altijd weer uit naar een heerlijk momentje voor mezelf als de afspraak weer nadert. Maak na de behandeling ook altijd gelijk weer een nieuwe afspraak want kom er als herboren weer vandaan. Mijn huid voelt weer super glad en schoon. En de ontspanningsmassage is helemaal fantastisch. En ik sluit me helemaal aan bij de vorige schrijfster. Ze benoemt inderdaad de producten die ze gebruikt maar dringt je niets op. De sfeer is altijd relaxed en heerlijk ontspannen. Kortom: Liesbeth verdient de Award!!

An

2 oktober 2016 at 9:51 am

Een bezoek aan de schoonheidssalon van Liesbeth is een echte belevenis.
De behandelingen zijn aangenaam en doeltreffend en Liesbeth werkt professioneel: duidelijke afspraken, altijd op tijd, deskundig, sympathiek, invoelend en oprecht in je geïnteresseerd. Daarbij leidt ze haar bedrijf zakelijk en bijdetijds (social media).
Kortom, een aanrader!

A.H. Oosterbaan-De Jong

3 oktober 2016 at 4:16 pm

Ik kom al jaren bij Liesbeth, eerst in Leeuwarden en nu rij ik helemaal naar haar toe in Haren vanuit Friesland, dit zegt al heel veel. Liesbeth is een onmisbare factor bij mijn huidverzorging voor mij. Liesbeth heeft enorm veel vak en productkennis en is een topper in masseren. Ze investeert in zichzelf en daarmee ook in het welzijn van haar klant. Ze werkt met hele mooie producten. Ik heb een extreem gevoelige, droge huid en Liesbeth weet exact wat hierbij past. Liesbeth kan goed luisteren en is een zeer harde werker, bij wie je graag komt, omdat ze gewoon ook een hele warme persoonlijkheid is. In al die jaren ben je een hele lieve vriendin geworden. Liesbeth heeft ook de capaciteiten een grote salon te runnen. Wie weet, wat de toekomst nog mag brengen voor jou.

Maureen Wiewel

4 oktober 2016 at 5:19 pm

Ik kom nu al een aantal jaar bij Liesbeth in de salon en heb nog nooit eerder zulke fijne behandeling gehad. Naast het feit dat m’n huid er een stuk beter uitziet, was het ook elke keer weer heel fijn om de behandeling te krijgen. De peelings, maskers en de service zijn van hoge kwaliteit, ik ervaar duidelijk dat Liesbeth veel ervaring heeft en met veel liefde en aandacht haar vak beoefend. De salon ziet er heel verzorgd uit en je voelt je altijd welkom. Ik kan iedereen zo’n uurtje “verwennen voor jezelf” aanraden en dan thuis blij worden van alle heerlijk smeerseltjes die je gaat gebruiken.

Joan

7 oktober 2016 at 1:03 pm

Een heerlijk ontspannen uurtje bij Liesbeth. Ik kom nog niet zo lang bij haar maar zij is een topper! Ze heeft fijne producten. Daarnaast is ze zeer bescheiden ,maar ze staat haar “mannetje” vrouwtje.

Saskia Rasker

15 oktober 2016 at 6:18 am

Ik kom graag bij Liesbeth omdat omdat zij kundig is. En naast goede behandelingen gedoseerde adviezen geeft. Zij is een prettig persoon in uitstraling, omgang en communicatie waardoor het gelijk vertrouwd voelde.

Griean de Vries-Kamminga

25 oktober 2016 at 10:09 am

Graag wil ik iets schrijven over de geweldige behandelingen die ik regelmatig krijg bij Liesbeth van Beautysalon Hem en Haar!

Jaren geleden was ik op zoek naar een goede salon om mijn chronische aandoening (rosacea) in het gezicht te laten behandelen. Ik vond een kliniek ergens midden in het land waar ik uren voor moest reizen. Op een gegeven moment kon ik daar niet meer heen. Gelukkig wist ik, min of meer, per ongeluk dat een van de producten van het merk Maria Galland was. Ik ging op zoek naar iemand die daar mee werkte in de buurt van Groningen, waar ik woon.

Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik zodoende bij Hem en Haar terecht ben gekomen!! De producten zijn fantastisch! Maar….vooral omdat Liesbeth precies weet en aanvoelt wat ik het beste kan gebruiken. De ene keer heeft je huid dit nodig en de andere keer iets anders,maar altijd iets van Maria Galland,omdat ik daar nu eenmaal zeer goed op reageer.

Je ziet bijna niet meer dat ik rosacea heb. En dan de behandelingen:Het zijn echte be-hand-elingen. Haar HANDEN,ongelooflijk goed,weldadig, nog nooit zo meegemaakt. Een schoonheidsspecialiste van de bovenste plank! Een behandeling in deze salon gun ik iedereen!!

Anneke

28 oktober 2016 at 11:15 am

Voor mij is een behandeling bij Liesbeth een heerlijk ontspannen uurtje waarin ik me door haar lekker laat verwennen. Ze is professioneel en houdt haar vakkennis up to date De sfeer in de salon is altijd relaxed en ontspannen. Kortom: Liesbeth verdient de Award!!

Mirjam de Vreden

2 november 2016 at 11:37 am

Altijd weer fijn om bij Liesbeth in de behandelstoel te liggen…

Nienke Venema

2 november 2016 at 11:38 am

Gezellig en ontspannend om bij Liesbeth in de stoel te liggen. Een momentje voor jezelf. Zelfs een IPL behandeling gaat pijnloos voorbij..

Tina Boer

2 november 2016 at 11:38 am

Relaxt, vol aandacht, oprecht, professioneel. Elke keer weer n heerlijk momentje waar jij centraal staat!

Janneke Stielstra

2 november 2016 at 11:39 am

Liesbeth heeft hart voor het beroep. Altijd precies, nauwkeurig en met veel zorg te werk. Dit voel je elke keer weer. Niet altijd even prettig met de reiniging of het epileren ;), maar ze maakt het altijd weer goed met een heerlijke massage en het uiteindelijke resultaat natuurlijk.

Anne Huisman

2 november 2016 at 11:39 am

Vanaf 2012 tot 2014 heb ik stage mogen lopen bij Beautysalon Hem en Haar. Ik heb het onwijs getroffen want wat heb ik een leuke en leerzame stage gehad. Als iemand het verdiend om schoonheidsspecialiste van het jaar te worden is het Liesbeth. Liesbeth heeft passie voor haar vak, is professioneel en een top stagebegeleidster!

Jacobien

2 november 2016 at 11:40 am

Na een verhuizing blijf ik bij Liesbeth omdat ze goed, aardig, leuk , kundig, en lief is!

Annelies Greven

2 november 2016 at 11:41 am

Sinds 12 jaar kom ik bij Liesbeth voor een schoonheidsbehandeling. De eerste jaren kwam ik 1 keer per jaar en inmiddels 3 keer per jaar. Omdat ik het altijd weer heerlijk vind om bij Liesbeth in de “stoel te liggen” en mij als herboren voel wanneer ik bij Liesbeth de salon verlaat. Het is geen standaard behandeling, Liesbeth geeft advies en kijkt wat je huid op dat moment nodig heeft. Ze is kundig en prettig in contact.

Annet Wassen

14 november 2016 at 6:21 pm

Ik kom al heel wat jaartjes bij Liesbeth. Destijds was mijn zoektocht in Groningen/Stad naar een fijne, schoonheidsspecialiste, die de producten van Maria Galland gebruikt. Deze heb ik gevonden in Haren bij Liesbeth. Ze is niet alleen prettig in de omgang maar ook vakkundig. Ik vind het prettig om door haar geholpen te worden, ze geeft persoonlijk advies en kijkt welke behandeling er nodig is. Ze laat zich steeds bijscholen. Een afspraak bij Liesbeth is een uitje, een heerlijk uurtje voor mezelf. Liesbeth verdient deze Award!

Lies Bouwmeester

15 november 2016 at 11:06 pm

Het is altijd een feest naar Liesbeth te gaan voor een behandeling, ze laat je op je gemak voelen, is belangstellend en vrolijk. Ze is kundig, houdt haar vak bij en kijkt steeds goed wat mijn huid nodig heeft. De salon ziet er altijd verzorgd en sfeervol uit. En dan die fantastische massages… het is een toppertje en verdient het specialist van het jaar te worden.

Ina Takens

20 november 2016 at 1:02 am

Altijd fijn om bij Liesbeth te zijn. De wenkbrauwen weer in de plooi, dat doet ze heel mooi. De award gaat naar haar, ga naar ‘ beautysalon hem en haar’!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws