Sterre make up advies

Schoonheidsspecialiste in opleiding bij Hem en Haar

Category : Microneedling

Sterre Monninkhof zit in het laatste jaar van haar opleiding Allround Schoonheidsspecialiste die ze volgt aan het Noorderpoort College. Ze blijft tot en met december bij Beautysalon hem-en-haar en u kunt haar op verschillende dagen treffen.

U kunt Sterre al kennen, want vorig jaar liep ze ook al stage bij de Beautysalon. Omdat ze alles heel fijn heeft ervaren, is ze vanaf deze maand weer terug. Sterre heeft er veel zin in om verder kennis en ervaring op te doen bij Hem & Haar. Ze is altijd inzetbaar voor manicure en visagie, ook buiten de standaard afspraken om.

Sterre: ”Ik heb er heel veel zin in. Als aankomend schoonheidsspecialist kan ik nu mijn passie kwijt. Mijn passie is de klanten te helpen bij het verbeteren van hun huid door kundige adviezen te geven. Ook zou ik graag mijn vaardigheden willen uitbreiden bij Beautysalon Hem en Haar. Ik verwacht dat ik bij Liesbeth erg veel praktijkervaring kan op doen, o.a. nieuwe technieken en methodes te gaan toepassen.”

En neem je een behandeling bij Sterre, dan steunt u daar ook het goede doel mee! Bij elke manicure of visagie behandeling die u van haar krijgt, gaat namelijk de helft van de prijs van deze behandeling naar Care for life! Deze actie loopt tot en met december 2016, dus kom snel langs en laat je nagels lakken voor het goede doel! Lees meer over deze actie:

 

Manicure en Visagie voor Care for Life

 

 

 

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws