Stichting Care For Life

Category : Microneedling

Care For Life zet zich in voor kinderen die chronisch, levensbedreigend of terminaal ziek zijn en voor kinderen met een beperking door middel van educatieve of sportieve ondersteuning, medische ondersteuning en door mooie wensen te laten uitkomen.
Voor meer informatie over de stichting, gaat u naar https://www.careforlife.nl

Beautysalon Hem en Haar steun dit geweldig goede doel al jaren. Een ziek kind gaat Liesbeth aan het hart en deze stichting zorgt voor een beetje verlichting. Op 27 augustus organiseert Stichting Care For Life een speciale dag om zich extra onder de aandacht te brengen en daarmee een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen, zodat ze meer kinderen kunnen helpen.
Beautysalon Hem en Haar doet uiteraard mee en U kunt ook helpen! Vanaf vandaag kunt u een douchegel aanschaffen voor €5,00, waarvan de volledige opbrengst naar de stichting gaat. Dit bedrag kunt u dan in de Care For Life-spaarvarken doen die op de balie van Beautysalon Hem en Haar staat. U mag uiteraard ook zo een bedrag doneren, zonder de douchegel te kopen. LET OP! De verkoop van de douchegel en donaties gaan buiten Beautysalon Hem en Haar’s kassa om, dus als u wilt doneren, dan graag cash meebrengen. Mocht u geen cash hebben, maar toch willen doneren? Er hangt poster met een QR-code bij de balie die u kunt scannen en op deze manier ook kan doneren.

Op 27 augustus laat Beautysalon Hem en Haar zien welk bedrag zij samen met haar klanten heeft opgehaald om te doneren. Dus laten we er met z’n allen wat moois van maken!


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws