Thessa 1 jaar bij Beautysalon Hem en Haar

Category : Microneedling

De tijd vliegt. Thessa werkt alweer een jaar bij Beautysalon Hem en haar! Laatst kwam ze in de salon aan en stond dit mooie boeket voor haar klaar (zie foto). Even een korte reactie van Liesbeth en Thessa: 

Liesbeth: “Als ik nu een jaar terugkijk, ben ik heel blij met de ontwikkeling die Thessa heeft doorgemaakt. De samenwerking tussen ons is echt heel erg leuk. We hebben het gezellig met elkaar, we kunnen op elkaar bouwen en vullen elkaar ook aan. Zij houdt mij scherp en ik haar.”

Thessa: “Alweer ruim een jaar gelden dat ik mijn sollicitatie ronde had bij Beautysalon Hem en Haar. Wat is het jaar snel gegaan zeg. Ik kan terug kijken op een super leuk en inspirerend jaar. Veel leuke (nieuwe) klanten ontmoet, véél verschillende behandelingen ontdekt, waar ik eigenlijk nog enthousiaster door werd. Maar vooral ook de fijne samenwerking met Liesbeth heeft mij goed gedaan.
Ik ben klaar om met volle enthousiasme door te gaan naar nog vele werkzame werkjaren bij Beautysalon Hem en Haar.”

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws