productcheck

Tijd voor een productcheck

Category : Microneedling

PRODUCTCHECK: Herkent u dit? Inmiddels heeft u al een hele verzameling aan verzorgingsproducten, maar eigenlijk geen idee meer wat waarvoor is of in welke volgorde u het moet gebruiken. Bovendien kan de huidconditie veranderen, waardoor bestaande producten niet meer aan de wensen van de huid voldoen, of juist wel. Daarvoor hebben we de productcheck in het leven geroepen. Komt u ook langs met al uw producten?

 

Vanaf nu kunt u bij Beautysalon Hem en Haar terecht voor de productcheck.  U mag (op afspraak) met al uw producten bij ons komen voor uw persoonlijke productcheck. Tijdens de productcheck doen wij een huidanalyse en kijken we samen naar waar welk potje, tube, flesje ook al weer voor is, of u nog het juiste gebruikt, u ontvangt gebruikersadvies “hoe breng ik ’t aan en hoeveel heb ik nodig” en wij geven u make-up adviezen.

 

Misschien weet u niet meer hoe u het product moet gebruiken,  of waar het eigenlijk voor dient. Of twijfelt u of alles nog wel klopt met uw huidconditie.  Of er zijn gaande weg vragen ontstaan over bepaalde producten. Of misschien of er nog oplossingen zijn voor huidproblemen die u eerder niet had. Wij beantwoorden graag al uw vragen, zodat uw wens van een ‘huid in topconditie’ in vervulling kan gaan.

 

De kosten van deze huidanalyse en productcheck bedragen €15,00. Mocht het zo zijn dat u eventueel producten aanschaft, brengen wij dit bedrag ook nog in mindering (*bij een minimale uitgaven andere  €35,00). Wanneer u een afspraak maakt via de online agenda, kunt u de productcheck vinden onder het kopje ‘Gezichtsbehandeling’

 

Beautytip van Darphin:

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!

Liesbeth Kerkhoven

Uw huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met u het optimale uit uw huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws