Trakteer jezelf op een kerstbehandeling

Category : Nieuwe producten

Het einde van het jaar is in zicht en zoals gewoonlijk lanceert Maria Galland weer een limited edtion winterbehandeling. Perfect voor de feestdagen om met een stralende huid de kerst in te gaan.

Het gaat om de Maria Galland Soin Saffier behandeling. Een sprankelende behandeling met vier moleculair hyaluronzuur dat er voor zorgt dat de huid een frisse teint krijgt.

Mille Maria GallandHet is een uniek werkstoffencomplex met vier moleculen waar normaliter maar één tot drie in verwerkt zit. De vier moleculen verschillen van grootte. De grote moleculen blijven bovenaan het huidoppervlak en de kleinere moleculen kunnen dieper in de huid. Daardoor kan elke huidlaag van vocht voorzien worden. Vocht is de basis van leven, dus dat is van essentieel belang.

Met deze behandeling onthul je een zichtbare gerevitaliseerde en jonger uitziende huid mooier dan ooit. Met de werkstoffen Saffier en alpenrose stamcel complex herstelt de huid. Geeft je huid regeneratie en vitaliteit. Daarnaast kalmeert ook de gevoelige huid tegen omgevingsstress.

De behandeling duurt 60 minuten en kost €95,-. Het gaat weer om een limited edition behandeling. Hij is nieuw én beperkt beschikbaar. Dus op is op.

 

Vragen over deze behandeling? Neem even contact met me op. 

Deze actie loopt tot en met december 2018. Productaanbieding: zolang de voorraad strekt. 

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws