Uitnodiging Maria Galland Beautydag 6 februari

Category : Acties , Uitnodigingen

Op 6 februari 2018 is het weer zover. We organiseren een exclusieve Maria Galland dag. Het goede nieuws, jij bent uitgenodigd om erbij te zijn. Hieronder lees je meer over deze dag.

Dinsdag 6 februari wordt een feestelijke dag met heerlijke behandelingen, korting op producten, gratis make-up advies en natuurlijk een lekker hapje en drankje.

Korting op exclusieve behandeling

Op deze dag komt een van de Maria Galland experts om exclusieve behandelingen te geven. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze bijzondere ervaring. Wanneer je hier aan mee doet, krijg je een geweldige behandeling door de Maria Galland expert. Het gaat om de Methode Mozaïk; dé anti aging behandeling bij uitstek. Een behandeling met massagegrepen van begin tot eind met een verbluffend resultaat. Normaal betaal je hier €115,- voor, maar alleen op 6 februari kun je deze boeken voor €79,50.

Korting op producten Maria Galland

Op een Maria Galland dag, gaan we natuurlijk ook een leuke korting geven op alle Maria Galland producten. Wanneer je op 6 februari een bestelling plaatst – offline, online, per mail of telefoon – krijg je 10% korting op je bestelling. Wij zorgen dat de bestelde producten besteld en ingepakt worden, zodat je deze op vrijdag 16 februari of zaterdag 17 februari af kan halen. Let op: zet de datum in je agenda. Dit zijn de twee afhaaldagen. Daarna zal de korting komen te vervallen.

Extra verwennerij bij maken afspraak

Meld jij je niet aan voor de exclusieve behandeling of is er inmiddels geen plek meer? Dan hebben we wat anders leuks voor je. Als je op 6 februari een afspraak maakt – offline, online, telefonisch, per mail, het maakt niet uit – voor een gezichtsbehandeling, krijg je een extraatje bij je behandeling. Wat het precies zal zijn….dat blijft een verrassing. Maar we kunnen je vertellen dat het echt genieten wordt.

Aanmelden voor de Maria Galland dag

Lijkt het je leuk om te komen? Je bent van harte welkom. Wil je ook graag bovengenoemde behandeling boeken, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we kijken of we nog een plekje voor je hebben. Wil je gezellig langskomen voor advies of om gebruik te maken van de kortingen, dan kun je gewoon aan komen waaien. Je mag natuurlijk altijd even bericht geven aan mij, dat je van plan bent te komen.

Vragen over dit onderwerp mail naar info@hem-en-haar.nl. Wil je graag een afspraak maken? Dat kan bij ons online, of bel naar 050-5351028.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws