Update Corona

Category : Microneedling

Salon gaat sluiten tot 6 april

Ondanks eerdere berichtgeving heb ik zojuist, met pijn in het hart, besloten om de salon per direct, tot voorlopig 6 april, te sluiten.

De Anbos (brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten) heeft vanmiddag het advies naar hun leden gegeven om de activiteiten momenteel te staken. Ik neem mijn werk, hygiënemaatregelen en verantwoordelijkheid naar jullie zeer serieus. Ondanks dat ik met handschoenen en mondkapjes zou kunnen werken en ik alle voor de branche reeds verplichte hygiëne maatregelen tref, kan ik niet voldoen aan het advies om op 1,5 meter afstand van mensen te blijven.

Daarom dit besluit. We moeten met zijn allen het virus indammen en daarmee levens sparen.

De komende weken zal ik continu bekijken hoe de situatie is en ik zal jullie op de hoogte houden over de stand van zaken m.b.t het wel of niet doorgaan van afspraken. Uiteraard kunnen alle afspraken na 6 april opnieuw ingepland worden.

Ik zal iedereen die tot 6 april ingepland is persoonlijk op de hoogte brengen.

Producten kunnen voorlopig per e-mail (info@hem-en-haar.nl) besteld worden, we overleggen dan per telefoon/mail wanneer je de producten bij de salon tussentijds kan ophalen of dat ik deze per post toestuur.

Ik hoop op je begrip en zie je heel graag binnenkort weer, in goede gezondheid.

Liesbeth
Beautysalon Hem en Haar


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws