Update Permanente make-up

Category : Microneedling

Een update met betrekking tot de Permanente make-up. Sinds kort is dit nu ook mogeiljk met een goede verdoving voor bij het zetten van ooglijntje en wenkbrauwen!

Ook al valt het zetten van de wenkbrauwen qua pijnervaring heel erg mee, het zetten van een eyeliner was best een gevoelige behandeling. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een juiste verdoving, waarbij het lijntje niet uitloopt. Dat was namelijk de reden waarom niet alle verdovende producten geschikt zijn. Want het zou toch verschrikkelijk zijn als dat mooie strakke lijntje uit zou lopen.

Je hoeft nu dus niet meer lijden tijdens het zetten!

Permanente make-up voor mij? No way dacht ik.
De keren dat ik bij de schoonheidsspecialist ben geweest in mijn leven -ben nu 53- zijn op één hand te tellen. Ook maak ik mij niet dagelijks op. Mijn wenkbrauwen zijn mijn hele leven al amper zichtbaar en ondertussen zit er nauwelijks meer haar. De laatste twee jaar merkte ik bij elke confrontatie in een etalageruit of spiegel, dat ik het jammer vond dat ik ’s morgens niet de moeite had genomen om mijn wenkbrauwen te tekenen. Dus elke dag in ieder geval die wenkbrauwen zichtbaar maken, werd een nieuwe afspraak met mijzelf.
Een jaar lang nagedacht doe ik het wel of doe ik het niet….het is immers amper werk om ’s morgens een wenkbrauwtje te maken Nu heb ik ze! Het verrast mij hoe blij ik mij elke dag voel als ik in de spiegel kijk! Nooit gedacht dat ik zo blij kon zijn met een paar getatoeëerde wenkbrauwen!
Inge Hendriks

Meer informatie over Permanente make-up? Kijk hier. Direct een behandeling boeken? Kijk in onze online agenda om direct een afspraak te maken. Vragen over deze behandelingen? Neem vrijblijvend contact op via info@hem-en-haar.nl of gebruik het contactformulier.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws