Schoonheidsspecialist Haren vacature

Vacature Parttime Schoonheidsspecialist (niveau 4)

Category : Microneedling , Vacatures

Omdat het klantenbestand met name het afgelopen jaar behoorlijk is gestegen, ga ik op zoek naar een collega. Haar komst gaat er voor zorgen dat de wachttijd, om te genieten van een heerlijke behandeling, verkort zal worden. Daarom zoek ik een Parttime Schoonheidsspecialist.

Beautysalon Hem en Haar is een salon in het hartje Haren (Gr.) waar huidverbetering centraal staat. Naast basisbehandelingen zoals manicure, massages en gezichtsbehandelingen, worden er diverse specialistische behandelingen aangeboden. Bij Hem en Haar wordt met veel passie gewerkt met onze klanten aan de verbetering van hun huid.

Voor een nog betere dienstbaarheid zijn wij op zoek naar een nuchtere, zelfstandig en zorgvuldig werkende schoonheidsspecialist die haar kennis, ervaring en passie wil inzetten om onze klanten te laten genieten van een ontspannende, persoonlijk afgestemde behandeling.

Wij zoeken daarom een schoonheidsspecialist die:

  • het diploma schoonheidsspecialist (niveau 4) in bezit heeft;
  • 9 tot 14 uur per week inzetbaar is (uitbreiding t.z.t. mogelijk);
  • vanaf april/mei beschikbaar is;
  • bereid is om op zaterdag en een vaste avond per week te werken;
  • die bereid is om haar ervaring te vergroten en geregeld bij te scholen.

Ben jij van mening dat je de juiste persoon bent voor deze functie? En zou je samen onze klanten willen helpen hun huid te laten stralen? Dan ontvangen we graag jouw motivatie waarin je laat weten hoe je mensen jouw passie voor het vak kan laten voelen en wat het vak voor jou betekent. Omschrijf met behulp van 3 kernwoorden wat jou onderscheidend maakt en waarom je denkt dat jij de juiste schoonheidsspecialist bent voor Beautysalon Hem en Haar.

Stuur je motivatie, samen met je c.v., voor 20 maart a.s. naar info@hem-en-haar.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Liesbeth Kerkhoven, per telefoon op 050 535 10 28 of mail naar info@hem-en-haar.nl

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws