Beste_schoonheidsspecialist

Verkozen tot Beste Schoonheidsspecialist van Groningen

Category : Acties , Microneedling

Wat een knalfeest heb ik meegemaakt! Eindelijk mocht ik in mijn mooie gala jurk op hoge hakken mijn entree maken. Dat was best even spannend kan ik je zeggen. De hele avond ben je toch maar met één ding bezig…..de uitreiking van die prijzen. De beker neem ik niet mee naar huis, maar ik mag mij beste schoonheidsspecialiste van Groningen noemen en behoor tot de beste drie van Noord Nederland. Een resultaat dat ik met heel veel trots omarm. Het meedoen aan deze wedstrijd heeft er voor gezorgd dat ik weer heel gefocust ben geraakt op wat ik allemaal aan het doen ben en hoe ik dat nog meer kan verbeteren. Het optimale uit mezelf en de salon halen zodat u als klant het beste krijgt wat u verdient.

Uitreiking Beauty Award
Tot aan vorige week benaderde ik de uitreiking zakelijk, leuk maar ach al die poeha…..Jullie kennen mij ook als nuchter, voetjes op de grond en in voor een lolletje. Maar de laatste week ging het toch wel erg bij mij leven. Het idee van mezelf in die jurk, het feest dat georganiseerd werd ook ter ere van mij, RTL 4 die er met opnames bij was, alle belangrijke mensen uit de beauty wereld. In ene ging ik me beseffen wat ik eigenlijk had bereikt. Daar werd ik toch ook wel een beetje verlegen van, want een grotere prijs wordt er in ons vak niet uitgereikt. THIS IS IT! En daar hoor ik bij….. Ik heb de hele dag eigenlijk een beetje in een roes meegemaakt. ’s Morgens de kapper die mijn haar goed stylde en terwijl mijn moeder ook op haar stoel mocht plaats nemen, deed ik mijn nagels. Vervolgens op tijd naar Hilversum om in het hotel even een hapje te eten en daarna heb ik mezelf goed in de make-up gezet. En toen mocht ik ‘m eindelijk aan, mijn gala jurk. Een hele metamorfose met hoe ik normaal gesproken er uit zie. En toen met de taxi om bij studio 21 uit te stappen en over de rode loper naar binnen te gaan.

Feest! Vier je mee?
Het was écht een heel leuke avond. Ik heb genoten van alle feestelijkheid, aandacht en contacten die ik heb opgedaan. De beker had ik natuurlijk ook graag meegenomen, maar die is naar een dame gegaan die voor de tweede keer meedeed én voor de tweede keer genomineerd was, dus een terechte winnaar. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en het stemmen op mij. Vele van jullie leefden erg mee en dat deed mij erg goed. Deze week wil ik de deelname aan de Beauty Award feestelijk met jullie afsluiten door iedereen de mogelijkheid te bieden om 10% KORTING te ontvangen op zijn/haar gebruikelijke producten. Zo kan ik jullie ook nog eens persoonlijk bedanken voor jullie meeleven met een presentje! Let wel even op de aangepaste openingstijden voor deze week:

dinsdag                  gesloten
woensdag             09.00-11.00
donderdag           09.00-18.00
vrijdag                   13.00-19.30
zaterdag                09.00-14.00

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!

Liesbeth Kerkhoven

Uw huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met u het optimale uit uw huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws