Vernieuwd massagematras Andumedic voor nog meer ontspanning

Category : Acties , Nieuwe producten

Dit vernieuwde massagematras zorgt voor pijnverlichting, sneller herstel en gewoon wat extra rust en ontspanning. U kunt een behandeling nu nog relaxter maken door het te combineren met een massage! Klinkt goed hè?

Gebruik van het massagematras

Het massagematras is te gebruiken tegen klachten als: pijnvermindering, acute pijn, stijfheid, blessures, stress, chronische pijn en overbelasting.

FuAndumadic Medisch Massagematras functiesncties van het massagematras

Het nieuwe massagematras heeft drie
infrarood warmtebronnen. Dankzij hun warmte-inwerking, heeft het een weldoende effect op spierspanningen in de nekzone.

 

Werking massagematras

Er zitten 21 trillingsmotoren in het matras die voor vibraties zorgen op specifieke plaatsen van het lichaam. Door de verbeterde ligging is het nu nog comfortabeler. Tevens is er nu een buikband, waardoor er een meerzijdige werking is en daardoor een nog efficiëntere werking. Comfortabeler door verbeterde ligging. Nu met buikband (buikmassage): draagt door de meerzijdig inwerkende impulsen bij tot een nog efficiëntere inwerking op het lichaam. Twee supplementaire trillingmotoren zorgen voor een uitgebreider gebruiksspectrum.

Trillingsmotoren massagematras


Toepassing massagematras

De intensiteit kan per persoon worden afgestemd. De behandeling met het massage matras kan tijdens een gezichtsmasker en kost dus geen extra tijd. Maar de intensiteit kan ook binnen elk afzonderlijk programma geregeld en uitgeschakeld worden. Dit wordt dus per persoon afgestemd. Dit kan tijdens een gezichtsmasker, het kost geen extra tijd.

Voordelen Massagematras

Aanbieding massagematras voor kennismaking

Andumadic Medisch Massagematras pijnverlichtingVanaf 9 februari is dit massagematras bij ons in de salon. Wilt u het ook komen uitproberen? Dan is de eerste keer geen €18,50, maar €12,50! U krijgt dus 6 euro korting. Is het voor herhaling vatbaar? Dan kunt u een knipkaart kopen. U koopt dan 5 behandelingen en krijgt de 6e keer cadeau


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws