Sterre make up advies

Visagie voor het goede doel, doe je mee?

Category : Acties , Microneedling

Als je eigen zoon ernstig ziek is, doet dat veel met je als moeder. Zo heeft mijn zoon het de eerste twee jaar van zijn leven best wel zwaar gehad. Destijds kwam ik vaak op de kinderafdeling van het ziekenhuis, waar veel kinderen met een chronische ziekte lagen.

Ik maakte het van dichtbij mee en daardoor hebben deze kinderen een plekje in mijn hart gekregen. Zelf heb ik al eens een bijdrage geleverd aan een verwendag voor een chronisch ziek meisje, voor stichting Opkikker.

Care for Life
Deze dagen zijn heel belangrijk voor een kind met een chronische ziekte, ze vergeten even dat ze zo ziek zijn. Daarom steun ik Care for Life. Deze stichting zet zich in voor kinderen die chronisch, levensbedreigend of terminaal ziek zijn en voor kinderen met een handicap. Dit doen ze door middel van het uitlaten komen van mooie wensen, educatieve ondersteuning en medische ondersteuning.

Actie
Wilt u Care for Life steunen? Dat kan! Neem een visagiebehandeling bij Sterre. Bij elke manicurebehandeling die u van haar krijgt, gaat 50% van de prijs van deze behandeling naar het goede doel. U kunt kiezen uit avondmake-up en dagmake-up. Meer informatie over deze behandeling vindt u via onderstaande link:

Visagie

Liever je nagels lakken voor het goede doel? Dat kan ook! Naast alle manicure behandelingen, gaat ook de helft van de opbrengst van de visagiebehandelingen naar Care for Life. Zie:

Laat je nagels lakken voor het goede doel!

U kunt direct een datum te prikken via de online agenda. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via: 050-5351028.

Deze actie loopt tot en met 31 december 2016. 

 

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws