Waarom anti zonnebrandcrème ook met de wintersport?

Waarom anti zonnebrandcrème ook met de wintersport?

Category : Acties

De wintersport staat voor de deur. Schoonheidsspecialistes geven rond die tijd vaak de tip om je goed in te smeren. Maar waarom is dat eigenlijk van belang als je op skivakantie gaat? In deze blog leg ik het uit en geef ik tips waar je op moet letten bij het kopen van een zonnebrandcrème.

Sterke UV straling

Met de wintersport heb je hele andere weersomstandigheden dan in de zomer. Toch is het juist heel belangrijk om je ook tijdens de wintersport goed te beschermen tegen de zon.  Zelfs als de zon niet echt aanwezig lijkt te zijn. De bescherming heb je nodig omdat sneeuw voor een weerkaatsing zorgt, waardoor je huid de zonnestralen 2 keer vangt. Je bent in een hoger gelegen gebied, waardoor de uv straling sterker is.

Gezicht en lippen goed insmeren

Denk er daarom goed om, dat je regelmatig smeert en de tube anti zonnebrandcrème ook mee neemt. Want als je even gaat zitten op het terras en je bril afzet, heb je kan op nare, pijnlijke verbranding van de huid. Denk ook zeker aan je lippen, want door de kou en zon hebben deze van beide kanten te lijden. Een crème met minimaal factor 30 is niet overdreven!

Verschil tussen zonnebrandcrème en zonnebrandcrème

In de tube anti zonnebrandcrème die je gebruikt in de zomer zit veel water! Zeker in de wat goedkopere crème’s. Denk er goed aan dat je hiermee ook bevriezing van je gezicht kunt krijgen! Ook erg pijnlijk en kan blijvende schade veroorzaken. Ik heb expliciet navraag voor je gedaan en zowel de anti zonnebrandcrème’s van Maria Galland als die van Darphin zijn geschikt voor de wintersport.

Mijn advies voor jou

Meerdere malen smeren is het advies, zeker voor lippen neus en oorschelpen, maar vergeet vooral de huid rondom je ogen niet zodra de bril afgaat! Al schrijvende over dit onderwerp wil ik je graag een leuke aanbieding doen. Ga je binnenkort op wintersport en heb je nog zonnebrandcrème nodig? Bij mij in de salon krijg je nu 15% korting, zolang de voorraad strekt.

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan bij ons online, of bel naar 050-5351028. Vragen over dit onderwerp mail naar info@hem-en-haar.nl.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws