Waarom is het goed om regelmatig naar de schoonheidsspecialiste te gaan?

Category : Microneedling

Waarom is het goed om regelmatig naar de schoonheidsspecialiste te gaan? Een veelgestelde vraag. Bij ons komen de meeste klanten eens in de 4 tot 6 weken. Dat is ook wat wij adviseren. Maar waarom eigenlijk? Dat leg ik je uit in deze blog. 

Resultaat van een behandeling

Je huid vernieuwd zich elke dag weer. De cellen van de levende huidlaag doen er ongeveer 28 dagen over om helemaal naar boven te reizen. Dat betekend dat het resultaat dat je hebt geboekt met een speciaal masker, na 28 dagen (4 weken) helemaal is uitgewerkt.

Toegevoegde waarde van verzorgingsproducten

Je kunt door producten thuis te gebruiken het effect van een behandeling verlengen. Vandaar dat wij als schoonheidsspecialiste ook adviseren om eens in de 4 tot 6 weken te komen. Als je thuis niks doet aan huidverzorging, ben je elke 4 weken weer terug bij af, omdat je huid zich dan ook weer helemaal vernieuwd heeft en geen ondersteuning kreeg tegen het “huidprobleem”.

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan bij ons online, of bel naar 050-5351028. Vragen over dit onderwerp mail naar info@hem-en-haar.nl.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws