Wil jij niet tot weinig je oksels en bikinilijn hoeven scheren deze zomer?

Category : Acties

WEGENS VEEL VRAAG IS DEZE ACTIE VERLENGD TOT EN MET AUGUSTUS 2018

Wil je deze zomer nog genieten van het feit dat je weinig tot niet hoeft te scheren? In de maand juni én juli hebben we een aanbieding die je dan niet moet laten lopen.

We hebben nu namelijk een aanbieding voor IPL behandelingen voor de bikinilijn en oksels. Bij een IPL behandeling gaat het om definitief ontharen. Met een speciaal apparaat wordt het lichaamsdeel definitief onthaart.

Gratis okselbehandeling bij bikinibehandeling

Bij de bikini IPL-behandeling (€ 69,00) krijg je de okselbehandeling (€49,00) er nu gratis bij! Je kan er zelfs 2 keer gebruik van maken. Als je in juni 1 keer komt en in juli nog een keer.

Maak je er 1 keer gebruik van betaal je geen € 118,00 maar € 69,00.
Maak je er 2 keer gebruik van betaal je geen € 236,0 maar € 138,00.
Je krijgt in beide gevallen dan de IPL bikini én okstelbehandeling.

Dit geldt voor nieuwe klanten en onderhoudsbeurten.

IPL wat is het en hoe werkt het?

IPL staat voor intense pulsed light, dit intense licht wordt door het pigment dat in het haartje zit opgenomen en naar het haarzakje geleid. Licht is een warmte bron en deze is dusdanig voor je haarzakje dat deze vernietigd wordt.

Wat houdt dat vernietigingsproces in?
Het haarzakje bevat eiwitten en zodra deze met warmte in aanraking komen stollen ze. Dat is het zelfde als een ei in de pan. Hierdoor kan er geen bloed meer door het haarzakje stromen, wat nodig om een nieuw haartje te vormen. Dit betekend dat de haargroei verminderd! En dat is natuurlijk ideaal, omdat je dan veel minder tot niet hoeft te scheren en geen geïrriteerde huid meer hebt.

Lees hier eer over IPL.

Vragen en/of afspraak maken

Vragen over deze behandeling? Neem vrijblijvend contact op via 050-5351028info@hem-en-haar.nl of gebruik het contactformulier. Kik hieronder om direct online een afspraak te maken.

Afspraak maken

Deze actie is geldig tot en met augustus 2018.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws