Zo bereid je je huid voor op voorjaarszonnestralen

Category : Acties

Kost het je “te veel tijd” om een behandeling te laten doen of vind je het spannend? Dan is dit een leuke voor jou. Al in 45 minuten zie je er stralend uit! Er zijn twee heerlijke behandelingen waar je in de maanden maart en april uit kunt kiezen. Ze zorgen ervoor dat je de huid een goede boost krijgt om het voorjaar in te gaan. 

Het voorjaar staat voor de deur en waarom is het dan goed om  een behandeling te nemen bij de specialist? Dit geldt ook in het algemeen. Maar waarom is het eigenlijk goed om naar een schoonheidsspecialist te gaan?

Belang van een voorjaarsbehandeling

Door allerlei factoren is de huid de afgelopen maanden aangetast, denk aan UV-straling, milieu en uitlaatgassen. Ook van binnenuit, door bijvoorbeeld zweten en hormonen. Wij als specialist brengen in samenwerking met jou, je huidconditie weer op peil of zorgen voor het onderhouden van de verbeterde conditie.

Na de winter is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de UV-straling die wij nu al krijgen. Ook al is de temperatuur nog niet hoog, de zon heeft al behoorlijk wat kracht. Tijdens de behandeling kunnen wij je huid analyseren en afgestemd op jouw huidtype geven wij je  tips en trucs om je huid in goede conditie te brengen en hoe te beschermen tegen o.a. de UV-straling.

Tijdens de behandelingen die wij voor jou hebben samengesteld, wordt de activiteit van je huid gestimuleerd. Dit brengt de huidconditie in goede staat. De huid word intens opgefrist en wordt beschermd tegen vochtverlies. Na de behandeling zul je ervaren dat de huid fantastisch aanvoelt en er stralend uitziet.

Voorjaarsbehandeling Maria Galland

De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging met een ontgiftend masker. Vervolgens wordt de huid gescrubd zodat deze weer lekker fris is en open staat voor de verzorgende producten. Zo wordt de speciale essence 009 aangebracht met stevige massage grepen om de huid te stimuleren. Deze essence geeft een super hydratatie en een mooie glans aan je huid. Daarna wordt het speciale masker voor je klaargemaakt en met een spatel wordt een dikke laag verdeeld over je gezicht. Dit masker zorgt voor een mooie glans, sterke hydratatie en kalmeert de huid. Na het masker worden de verzorgende producten aangebracht met de primer waar een zonnebescherming in zit. De behandeling duurt 45 minuten en kost € 49,50.

Voorjaarsbehandeling Darphin

De behandeling bestaat uit een goede reiniging met intensieve peeling die voor iedere huid geschikt is. Vervolgens wordt het hydraterende serum en de verhelderende olie aangebracht. Door stimulerende massage grepen uit te voeren, wordt de huid warm en kunnen de werkstoffen goed door de huid worden opgenomen. Vervolgens wordt er met een kwast een dikke laag van het hydraterende gezichtsmasker aangebracht. Ook de ogen krijgen een maskertje. Terwijl dit geheel intrekt wordt er een hoofdhuidmassage gedaan, waardoor je je helemaal kunt ontspannen. Als afsluiting wordt de verzorging aangebracht met de passende zonnebescherming. Deze behandeling duurt 45 minuten en kost € 49,50.

Direct een behandeling boeken? Kijk in onze online agenda om direct een afspraak te maken. Vragen over deze behandelingen? Neem vrijblijvend contact op via info@hem-en-haar.nl of gebruik het contactformulier.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws