Zon Acties

De lente is aangebroken, dus het zonnetje komt steeds meer tevoorschijn. Deze lente zon lijkt onschuldig, maar omdat uw huid in de winter weinig zon heeft gezien is de huid extra kwetsbaar voor verbranding. Hierom heeft Beautysalon Hem en Haar nu ook een heerlijke actie, zodat u veilig kunt genieten van de zon.

Heeft u interesse in één van de acties, wees er dan snel bij en mail uw bestelling door naar info@hem-en-haar.nl.

Darphin: 2e halve prijs 
Darphin heeft 3 verschillende producten voor gezond zonnen. Er zijn twee producten voor het gezicht; een SPF 30 en een SPF 50. Beide kunnen in de zomer als dagcrème worden gebruikt, omdat ze goed hydrateren en een Uv-A en een Uv-B bescherming bieden.

  • Gezicht SPF30 €30,00 voor 50ml
  • Gezicht SPF50 €30,00 voor 50ml
  • Lichaam SPF30 €30,00 voor 125ml

Maria Galland: bij aankoop van 2 producten, een 100 ml body bescherming SPF 25 cadeau 
Maria Galland heeft een uitgebreide zonnelijn. Als zonnebescherming is er een crème voor het gezicht in SPF30 en 50, een body spray SPF30 en een body crème SPF25.    
Voor na het zonnen heeft Maria Galland een heerlijk verkoelende aftersun gel, om de brand uit de huid te halen en je huid weer te laten herstellen.        
Mocht je niet een zonaanbidder zijn, maar toch een bruin getint huidje willen? Dan is de zelfbruiner van Maria Galland de ideale oplossing. De zelfbruiner zorgt voor natuurlijke bronzing zonder strepen en is te gebruiken voor zowel het gezicht als het lichaam.                     
Alle zonneproducten van Maria Galland zijn €39,00 per stuk.


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws